Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Изпитани рецепти от моята тетрадка, събирани с години.
Автор: marinaph Категория: Рецепти
Прочетен: 621325 Постинги: 78 Коментари: 147
Постинги в блога от Октомври, 2010 г.
2  >  >>
Продукти:
300 гр. царевично брашно
1,2 л. вода (може с малко мляко)
Категория: Рецепти
Прочетен: 4031 Коментари: 0 Гласове: 2
22.10.2010 12:20 - Лучник
Тази рецепта я знам от баба Сава, която вчера стана на 77 години. Да си жива и здрава! :) От нея знам много рецепти, които ще споделям с вас.
Лучник
Продукти:
Категория: Рецепти
Прочетен: 5205 Коментари: 4 Гласове: 2
Преди време открих едно местенце, където лесно може да се поръчват страхотни персонализирани неща. Цените са ниски, а и има доста възможности за безплатни поръчки чрез кодове.
Аз съм си поръчвала много фото книги с мои снимки, часовници, ...
Категория: Хоби
Прочетен: 1740 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 22.10.2010 12:24
Започна сезона на ябълките. За това реших да споделя с вас една рецепта какво да направите ако имате много ябълки в къщи.

Трябват ни:
Категория: Рецепти
Прочетен: 3314 Коментари: 0 Гласове: 3
Продукти:
200 гр. сварено (пушено) пиле
1 кутия трапезна майонеза
Категория: Рецепти
Прочетен: 2340 Коментари: 0 Гласове: 2
18.10.2010 09:30 - Какао
Преди време имах възможност да си поиграя с плод от Какао. Никога не си го бях представяла по този начин. Голям е колкото патладжан, лек и грапав на пипане.
И понеже бях впечатлена реших да науча повече.
Категория: Рецепти
Прочетен: 2091 Коментари: 0 Гласове: 1
Тази рецепта не е моя, но много ме впечатли и я превeждам. Тези дни мисля да я пробвам.
Авторката е писала, че може да увеличим времето за печене и пак вътрешността остава течна.
Трябват ни следните съставки за 4 купички (от тези за крем б...
Категория: Рецепти
Прочетен: 7631 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 15.10.2010 17:38
Преди време се сдобих с Хлебопекарна. Много удобна придобивка. В началото трябва малко време човек да свикне с нея и после - вечер я зареждам, а сутрин се събуждам и ме чака топъл хляб.
На Великден стават страхотни козунаци ;).
Ето едно пр...
Категория: Рецепти
Прочетен: 13228 Коментари: 2 Гласове: 5
13.10.2010 14:20 - Дюля
Дюлята е много старо растение, за което се смята че идва от Кавказ. Плодовете и се берат през есента. Плодът е богат на пектин, а семките на слузести вещества.
Дюлите се препоръчват за болки в корема, тъй като пектиновите вещества, които...
Категория: Рецепти
Прочетен: 6786 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 19.10.2010 10:20
11.10.2010 16:40 - Маринати
Ето някои основни техники и съставки за различни маринати.
 
Основно правило: Никога не се слага сол. Винаги се слага мазнина. Мариноването трае от 1 час до 48 часа.
Категория: Рецепти
Прочетен: 1799 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 11.10.2010 16:42
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: marinaph
Категория: Рецепти
Прочетен: 621325
Постинги: 78
Коментари: 147
Гласове: 282
Архив
Календар
«  Октомври, 2010  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031