Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2011 10:00 - Разбиване на масло и захар на "каймак"
Автор: marinaph Категория: Рецепти   
Прочетен: 5086 Коментари: 1 Гласове:
4



image

Взимаме меко масло (със стайна температура) и го нарязваме на кубчета.
Слагаме кубчетата в дълбока купа и добавяме захарта. Взимаме миксер и на най-ниска скорост започваме да разбиваме.
Накрая засилваме миксера на най-силната степен и разбиваме около 1 мин., докато получим лек крем - като каймак.

Съвет: Ако маслото се втечни много по време на разбиването, сложете купата в хладилника за около 5-15 мин., и пак разбивайте.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ufff - Умен съвет. Благодаря!
03.03.2012 20:05
Умен съвет. Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marinaph
Категория: Рецепти
Прочетен: 808689
Постинги: 78
Коментари: 147
Гласове: 285
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930