Постинг
30.11.2010 09:42 -
Патладжан Ветрило
Продукти:
2 патладжана
2 домата
200 гр. сирене
1 гл. чесън
вегета
мащерка
150 гр. кашкавал
50 мл. олио
Начин на приготвяне:
Измиваме патладжана и го режем по дължина, като не го разрязваме. При дръжката го оставяме цял. Между филийките на патладжана слагаме сирене, нарязани скилидки чесън, филийки домат и вегета. Поръсваме отгоре с мащерка. Слагаме патладжаните в тава и леко ги притискаме така че ветрилото да се разтвори настрани. Залваме с олиото и сопваме и малко вода. Печем под фолио на 200 градуса за 1 час. После поръсваме с настърган кашкавал и запичаме още 10 мин.Няма коментари