Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Изпитани рецепти от моята тетрадка, събирани с години.
Автор: marinaph Категория: Рецепти
Прочетен: 808648 Постинги: 78 Коментари: 147
Постинги в блога от 10.12.2010 г.
Ошав се нарича компот от смесени сушени плодове, традиционно поднасян на българската трапеза по случай Бъдни вечер. Обикновено се прави от сушени ябълки, круши и сини сливи, но към тях могат да се добавят и сушени череши, кайсии и стафид...
Категория: Рецепти
Прочетен: 5042 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: marinaph
Категория: Рецепти
Прочетен: 808648
Постинги: 78
Коментари: 147
Гласове: 285
Архив
Календар
«  Декември, 2010  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031