Изпитани рецепти от моята тетрадка, събирани с години.
Постинги в блога от 11.10.2010 г.
11.10.2010 16:40 -
Маринати
Ето някои основни техники и съставки за различни маринати.
Основно правило: Никога не се слага сол. Винаги се слага мазнина. Мариноването трае от 1 час до 48 часа.
Основно правило: Никога не се слага сол. Винаги се слага мазнина. Мариноването трае от 1 час до 48 часа.
11.10.2010 09:14 -
Туршия от Камби на фурна
Тази туршия я правеше баба ми. Много харесва комбинацията от кисело и леко сладко. А зимата върви с всички меса, картофи, ракийки :).
От 3 кг. камби излизат 4 буркана с винт от 800 мл. Камбите се почистват и се редят в тавичка. Във всяк...
От 3 кг. камби излизат 4 буркана с винт от 800 мл. Камбите се почистват и се редят в тавичка. Във всяк...